Informații generale


Contact:
NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L.
Gheorghe Doja Street 147
100164 Ploiesti
România
Phone: +40 756 099877
E-Mail: office@nework.ro

Nr. Reg. Comerțului:
NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L. - J40/531/2018

Cod Fiscal:
RO 38701066 (NEWORK Recruiting S.R.L.)

Administrator:
Lorand Fabian
Hajnal Pataki

Dreptul de autor:
Toate textele, imaginile și alte informații publicate pe site se află sub incidența dreptului de autor al grupului NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L., dacă nu se menționează altfel în mod expres. Orice multiplicare, distribuire, stocare, trimitere sau redare a conținutului fără acordul scris al grupului NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L. sunt interzise. Mai multe informații găsiți la adresa sus menționată.

Informații cu privire la procedura de soluționare a litigiilor la un oficiu de mediere pentru consumatori
Societatea NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L. nu este obligată, în principiu, sau nu este dispusă să participe la procedurile de soluționare a litigiilor la un oficiu de mediere pentru consumatori.

Clauza de excludere a răspunderii:
NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L. menționează în mod expres că nu are nici o influență asupra structurii și conținutul paginilor la care se face trimitere prin intermediul unui link. Astfel grupul NEWORK RECRUITING GERMANY S.R.L. se distanțează în mod expres de conținutul paginilor web la care se face trimitere prin intermediul unui link de pe pagina noastră sau prin intermediul altor mecanisme de transmitere, incl. de conținutul paginilor subordonate acestora. Această declarație este aplicabilă tuturor link-urilor de pe pagina noastră web și conținutului tuturor paginilor la care se face trimitere prin intermediul unor linkuri, bannere sau a altor modalități de trimitere.

Responsabil pentru conținut cf. legislației germane, § 10, aliniatul 3 MDStV:
Roland Hörmann

Concept și programare:
Agenția Internet fabrique d’ images ebusiness GmbH
www.fdi.de

 

VOILA_REP_ID=C12581E7:003052A9