Valorile noastre sunt bazate pe determinarea, profesionalismul și motivația de a satisface atât candidații cât și clienții.
Este obiectivul nostru principal să găsim candidatul potrivit, pe locul de muncă potrivit și să dezvoltăm relații profesionale de lungă durată, bazate pe încredere reciprocă și satisfacție de ambele părți. 

Cultura companiei NEWORK este bazată pe determinarea și disponibilitatea noastră, dar și pe curajul de a face față unor vremuri schimbătoare, de a identifica oportunități și de a ne familiariza cu noi strategii. Bunurile noastre cele mai de preț sunt candidații noștri, bine pregătiți, orientați către performantă și motivați. Acesta este factorul decisiv care face diferența în fața altor firme de profil, ne recomandă și ne permite să lucrăm pentru cei mai buni clienți din Germania.

 

Principiile noastre:

Fii uman: pentru a angaja candidatul potrivit elementul uman este imperativ în procesul de recrutare. Credem că decizia de a angaja o persoană trebuie să fie luată de o persoană și nu de o bucată de tehnologie.

Fii echitabil: profilurile locurilor de muncă bine definite determină un proces de recrutare corect, transparent și complet în acord cu cerințele legale. Aplicanții trebuie să știe toate cerințele și responsabilitățile locului de muncă, din primul moment.

Fii un partener: din primul moment, atât candidatul cât și clientul sunt partenerii noștri. Mai presus de toate, cu toții urmărim același obiectiv: o plasare cu succes, un câștig pentru candidat, un câștig pentru angajator și în cele din urmă, dar nu în ultimul rând, un câștig pentru recrutor.

Fii performant: performanța este o măsură a calității care are putea fi tradusă astfel: „angajarea persoanei potrivite este mult mai importantă decât angajarea unei persoane chiar acum”. Acesta este obiectivul nostru! Efectivitatea angajării este un proces uman, care poate fi asistat de tehnologie. Noi suntem umani și efectivi!

Fii mai bun: am învățat de la clienții noștri că succesul care durează aparține celor care aspiră la a fi din ce in ce mai buni. Acest concept este la fel de valabil atât pentru noi cât și pentru candidații noștri.

Fii durabil: oferim oportunități de carieră atractive, locuri de muncă pe perioade lungi în peste 50 de locații din sudul Germaniei și regiunile învecinate și o cultură corporatistă specială.

VOILA_REP_ID=C12581E7:003052A9