Căutăm candidați calificați și mai puțin calificați pentru a adăuga valoare la locurile de muncă, în șantierele de construcții. Găsirea candidaților potriviți pentru cerințele locului de munca poate fi un câmp minat și periculos, dar din fericire, NEWORK are experiență, capabilitățile și resursele pentru a lua cele mai bune decizii, atât pentru candidați cât și pentru clienți.

Principalele domenii pentru care căutăm personal sunt: livrări/furnizare de materiale de construcții, construcții, reabilitări și managementul deșeurilor.

Livrări: materiale de construcții și logistică

Construcții: la cheie (clădiri civile, spitale, depozite) și dezvoltarea proiectelor, inginerie civilă/structurală și construcții de drumuri, rețele de alimentare electrică și energie

Reabilitări: de structură, canalizări și mediu, reabilitări

Managementul deșeurilor: reciclarea și managementul deșeurilor

De aproape 30 ani clienții noștri au prestat servicii folosind vehicule speciale, și anume camioane speciale, fiind un partener competent pentru acoperirea și decopertarea cu pietriș a acoperișurilor, încărcare, extracții de zăpadă dar și servicii de urgență, demolare și instalații de biogaz.

Recrutăm personal pentru cariere și instalații de pietriș, sursa de materii prime de bază de care avem nevoie pentru domenii ca ingineria civilă și de structură, construcțiile de drumuri, protecțiile pentru inundații sau lucrări de peisagistică. Nisipul, pietrișul și rocile sunt cele mai vechi materiale de construcții din lume și societatea modernă nu poate funcționa fără aceste materiale.

Recrutăm de asemenea personal pentru rețelele de alimentare electrică: construcții de conducte subterane, instalații de cabluri, aranjamente de conducte, instalații de conducte și cabluri de suprafață, construcția de stații de transformare a electricității pana la 20 KV.

Reabilitarea canalizărilor este un alt domeniu pentru care avem nevoie de candidați. Devine din ce în ce mai important să menținem solul și subsolul curate. Reparațiile și menținerea unor structuri și facilități de subsol cere specialiști tehnici în permanență.

 

VOILA_REP_ID=C12581E7:003052A9